Kinderfiets accessoires

Leuke accessoires voor je kinder omafiets vind je bij Omafiets.nl

Ben je op zoek naar leuke accessoires voor je nieuwe omafiets? Kijk dan niet verder, je hebt ze al gevonden! Bij Omafiets.nl hebben we een groot aanbod aan fietsaccessoires voor omafietsen voor kinderen. Wacht dat je bijvoorbeeld van leuke spaakkralen, toeters, fietstassen, fietsmandjes of een fietsbel. Er is keuze genoeg.

Voordeligste fietsaccessoires op het internet

Zoals je van Omafiets.nl mag verwachten, zijn ook onze accessoires voor kinderfietsen zeer scherp geprijsd. Zo heb je al een setje leuke spaakkralen voor €3,95 en een fietsmandje voor €6,95. Ook zijn er altijd leuke fietsaccessoires in de aanbieding, dus hou onze website goed in de gaten.

Kies voor extra veiligheid voor uw kindje

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind, vooral op het gebied van veiligheid. Omafiets.nl biedt daar de perfecte oplossingen voor. Zo kun je bij ons een fietshelm, fietsslot, fietsbel of veiligheidsvlag bestellen. Zo voorkom je ongelukken, letsels of gestolen fietsen. Zoals je van ons gewend bent, zijn onze prijzen zeer voordelig en dat geldt ook voor onze kinderfiets accessoires. Naast lage prijzen, mag je van ons ook goede service verwachten. Zo hebben wij zeer snelle levertijden, want bestel jij je fietsaccessoires voor 12:00, dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Je hebt je bestelling dus gegarandeerd binnen twee werkdagen in huis. Daarnaast worden alle bestellingen van boven de €50 gratis verzonden!