Fietsstandaard

Je zult er misschien niet snel bij stilstaan maar het is zeker een belangrijk onderdeel van je fiets: een fietsstandaard! Een goede fietsstandaard zorgt ervoor dat je fiets niet zomaar omvalt en met een fietsstandaard voorkom je beschadigingen aan je nieuwe fiets! Je wil natuurlijk wel dat deze zo lang mogelijk mooi en heel blijft. Bovendien hoef je niet meer te zoeken naar iets waar je fiets tegenaan kan leunen, je kan hem met een fietsstandaard overal gemakkelijk parkeren. En zelfs in zoiets simpels als een fietsstandaard is nog keuze!

Bij Omafiets.nl bieden wij een ruim aanbod zodat je de beste fietsstandaard voor jouw fiets kan kiezen. Wij bieden alleen de echte topmerken fietsstandaard. Wil je een dubbele fietsstandaard? Geen probleem! Deze is meestal ook nog eens in de hoogte te verstellen. Zo’n fietsstandaard is ideaal voor fietstochten waarbij je fiets volledig bepakt is met fietstassen of als je kinderen meeneemt op de fiets. Met een dubbele fietsstandaard kan je jouw fiets tussendoor stabiel parkeren. Handig! Zoek je een fietsstandaard voor bijvoorbeeld je E-bike? Kies dan voor een stevige, brede fietsstandaard. Deze fietsstandaard is belastbaar tot maar liefst 55 kg!

De prijs van de fietsstandaard varieert 7,95 tot 39,-. De fietsstandaard is eenvoudig te monteren op je fiets. Heb je de fietsstandaard voor 12:00 besteld? Dan heb je deze de volgende werkdag al in huis!