Batavus CNCTD

Batavus CNCTD

Batavus CNCTD: de ideale schoolfiets

Inmiddels is de transportfiets niet meer weg te denken van het schoolplein. Overal zie je de robuuste fietsen met voorrekje en kratje of mandje voorbij komen. En dat is ook niet zo gek, want transportfiets zoals de Batavus CNCTD is gewoon een hele praktische schoolfiets. Op het rekje kan je je zware schooltas kwijt en bovendien heeft deze fiets een fijne zithouding. Wat verder ook erg prettig is zijn de 3 versnellingen, LED verlichting op de naafdynamo en het zeer stevige dubbele poot standaard. Kortom, de Batavus CNCTD is de ideale schoolfiets!

15% korting op de Batavus CNCTD

Wanneer je een nieuwe fiets gaat kopen wil je natuurlijk nooit te veel betalen, dat snappen wij best. Ook de Batavus CNCTD willen we graag betaalbaar houden. Daarom krijg je maar liefst 15% korting bij aankoop van deze Batavus transportfiets. Je korting kan zo oplopen tot bijna 100 Euro! Dus wacht niet langer en profiteer snel van deze unieke deal!

Gratis rijklaar thuis bezorgd

Naast het feit dat je nooit te veel wilt betalen, zit je ook niet te wachten op onverwachte kosten. Wij dus ook niet. Daarom wordt jouw Batavus CNCTD gratis thuis bezorgd. Dus de prijs die je hier ziet, is ook echt de prijs die je betaalt, geen verassingen! En voor deze scherpe prijs wordt de Batavus fiets ook nog eens helemaal rijklaar bezorgd. Dus hij is meteen klaar voor een proefrit! Ideaal toch?