Batavus Diva

Batavus Diva

De Batavus Diva: style en praktisch in één

Heb jij de nieuwe Batavus Diva al gezien? Ja? Dan kan je bijna niets anders dan concluderen dat dit gewoon een hele mooie én praktische fiets in één is. De subtiele kleurencombinatie van de kleur van het frame en de kleur van de banden, handvatten en zadel maakt de Batavus Diva een genot om naar te kijken. En ook aan praktische luxe is gedacht. Zo heeft deze Hollandse transportfiets alles wat je maar nodig hebt: versnellingen, stevig dubbele poot standaard, een AXA Defender ringslot en een naafdynamo. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende varianten, je hebt namelijk een model met 3 versnellingen en terugtraprem en een model met 7 versnellingen en Rollerbrake handremmen. Ook heb je altijd de keuze uit verschillende kleurencombinaties. Kortom, er is altijd wel een Batavus Diva die precies bij jou past!

Jouw Batavus Diva gratis thuis bezorgd

Bij Omafiets.nl houden we niet zo van onverwachte kosten, en jij waarschijnlijk ook niet. Daarom wordt de Batavus Diva gratis bij je thuis bezorgd. Dus de prijs die je hier ziet, is ook echt de prijs die je betaalt.

Profiteer van onze unieke service

Wanneer je jouw ideale Batavus Diva hebt uitgezocht, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van gaan genieten. Dat snappen wij bij Omafiets.nl natuurlijk maar al te goed. Daarom wordt deze fiets binnen enkele werkdagen 100% rijklaar bij je thuis bezorgd. Dat betekent dat je er na ontvangst direct op kan fietsen! En dat zonder extra kosten, want de montage is altijd bij de prijs inbegrepen. Wel zo makkelijk toch?