Batavus Old Dutch

Batavus Old Dutch

Batavus Old Dutch

Batavus is opgericht in 1904 in Heerenveen door Gaastra. Van origine verkocht hij uurwerken en naaimachines. Slechts twee jaar later begint hij ook met het verkopen van fietsen. Nu, ruim een eeuw later, is Batavus een van de grootste fietsenmerken van Nederland. De Batavus Old Dutch is een zeer bekende fietsenlijn van Batavus. De eerste Batavus omafiets rolde al van de band in 1917. Dit model was de voorloper van de Batavus Old Dutch.

Batavus Old Dutch: een klassieke omafiets in een modern jasje

Een grappig detail is dat deze omafiets uit 1917 vrijwel identiek is aan de Old Dutch van nu. Je kunt dus wel zeggen dat de dit model een tijdloos design heeft. Niet voor niets zie je nu nog steeds heel veel oude Old Dutch fietsen in het straatbeeld. Dat zegt niet alleen veel over het design, maar ook over de meer dan uitstekende kwaliteit. Want deze fiets gaat gewoon jaren mee! De variant van 2015 is een klassieke omafiets in een modern jasje. Zo heeft de dit model een stalen frame, comfortabel zadel, LED verlichting en een AXA ringslot. Kortom, alles wat je zoekt in een morderne omafiets voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn ze er in verschillende kleuren en uitvoeringen, uiteraard zijn ze allemaal voordelig online te bestellen op Omafiets.nl. Ben je benieuwd naar onze Batavus Old Dutch omafietsen? Bekijk ze hieronder.

Je Batavus Old Dutch gratis en snel thuis bezorgd!

Bij Omafiets.nl kun je zeer gemakkelijk een Batavus Old Dutch bestellen. En wist je dat je bij Omafiets.nl geen verzendkosten betaald bij een order van boven de 50 euro? Je hebt deze fiets dus echt voor een zeer scherpe prijs bij je thuis bezorgd. Deze omafiets wordt overigens rijklaar bij je thuis bezorgd met speciaal transport. Je kunt dus extra snel genieten van je nieuwe fiets. Het enige wat je hoeft te doen is je nieuwe omafiets in ontvangst nemen, uitpakken en testen maar! Je kunt dus direct op pad met je gloednieuwe tweewieler!