Bezorgen of afhalen

Bezorgen

Laat je nieuwe omafiets gratis bij je thuis bezorgen
Bij Omafiets.nl kun je zeer gemakkelijk je nieuwe omafiets kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan omafietsen in allerlei soorten, kleuren en maten. Je hoeft nooit lang te wachten op je nieuwe omafiets, want wij leveren binnen twee werkdagen. De fiets wordt dan al voor een groot deel afgemonteerd bij u thuis afgeleverd. Dit betekent dat u alleen zelf nog het zadel, het voorwiel, de trappers en het stuur hoeft te monteren. Dit zijn geen zeer ingewikkelde klussen, dit is voor iedereen goed mogelijk!

Hoe kan ik betalen?
Bij Omafiets.nl kunt u op verschillende manieren betalen voor uw nieuwe omafiets:

- iDeal
- Bankoverschrijving
- Acceptgiro
- Automatische incasso

Gratis verzending!
Bij Omafiets.nl is de verzending binnen Nederland volledig gratis bij een bestelling van boven de €50,-. Je fiets laten bezorgen is dus niet alleen heel snel, maar ook zeer goedkoop! Daarnaast is je besteling standaard verzekerd tijdens transport met een van onze betrouwbare partners UPS, DHL of GLS. Naar het buiteland gelden deze verzendkosten

Online je bestelling volgen
Wanneer je bij Omafiets.nl een bestelling plaatst en de fiets wordt verzonden, ontvang je automatisch een mail met daarin een 'track and trace' code waarmee je de bestelling online kunt volgen. Je weet dus precies wanneer je nieuwe omafiets wordt afgeleverd. Let op: DHL geeft geen tijdsindicatie weer, enkel een bezorgdag. 

Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?
 
Uw fiets wordt voor minimaal 70% afgemonteerd thuisbezorgd. In de meeste gevallen betekent dit dat u alleen zelf nog de trappers, het stuur, het voorwiel, zadel en indien besteld ook het voorrek, accessoires of de handremmen moet bevestigen. Dit zijn geen zeer ingewikkelde taken, het grootste gedeelte is slechts een kwestie van onderdelen op de juiste maat stellen en aandraaien. Het neemt ongeveer een kwartier tot een half uur tijd in beslag. Meer informatie over het monteren van een fiets vindt u op www.fietsmonteren.nl. 

Afhalen

Je nieuwe omafiets afhalen? Ook dat is mogelijk!
Uiteraard is het ook mogelijk om je nieuwe omafiets af te halen. Op het volgende punt kunt u de fiets afhalen:

- Hillegom: Arnoudstraat 10, 2182DZ, Hillegom.

Afhalen is alleen mogelijk wanneer u de bestelling volledig heeft afgerond en betaald via iDeal, Paypal of overschrijving. Na het bestellen dient u ons direct te bellen via 0252-830808. Houdt uw ordernummer bij de hand. Via de telefoon kunt u een afpsraak maken om de fiets op te komen halen. Houdt rekening met een afhaaltijd van 1-2 werkdagen. Wij adviseren u om niet zonder afspraak naar ons afhaaladres te reizen. Niet alle fietsen staan daar op voorraad. Maak daarom altijd een afspraak zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Rijklare fiets afhalen
U kunt er voor kiezen om de fiets gemonteerd op te komen halen. Hier wordt € 35,- aan montagekosten voor in rekening gebracht. Dit kunt u contant voldoen bij het afhalen. Het laten monteren van een fiets duurt drie tot vijf werkdagen. U kunt dit telefonisch aangegeven nadat u de order heeft geplaatst. Houdt hierbij uw ordernummer bij de hand. 

Heeft u nog vragen over het afhalen of laten bezorgen van uw omafiets? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@omafiets.nl of 0252-830808.