Cortina U1

Cortina U1

De Cortina U1: klasse door eenvoud

Ben je op zoek naar een nieuwe omafiets van topkwaliteit, maar moet hij niet te veel kosten? Dan moet je zeker eens de Cortina U1 bekijken. Deze fiets combineert een eenvoudig maar stijlvol design met echte Hollandse kwaliteit. Met de Cortina U1 kies je dus voor klasse door eenvoud!

Jouw Cortina U1 gratis thuis bezorgd

Wanneer je een nieuwe omafiets gaat kopen, dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Een nieuwe fiets is immers al duur genoeg. Bij Omafiets.nl snappen we dat maar al te goed. Daarom wordt jouw nieuwe Cortina U1 gratis bij je thuis bezorgd. En hij is ook nog eens helemaal rijklaar gemonteerd door onze fietsenmaker. Dus je kunt direct opstappen en wegwezen. Uiteraard zonder extra kosten. Dat is de service die je van Omafiets.nl kan verwachten.

Gratis achteraf betalen bij Omafiets.nl

Bij het kopen van een nieuwe fiets in de fysieke winkel is het fijn dat je eerst de fiets kunt zien voordat je 'm betaalt. Bij veel online fietsenwinkels werk het juist andersom, je betaalt eerst de fiets en daarna wordt hij pas thuis bezorgd. Bij Omafiets.nl bieden we de unieke service om gratis achteraf te betalen met Afterpay. Je hoeft dan pas na 2 weken te betalen. En bevalt je nieuwe Cortina U1 toch niet? Geen probleem, dan ruilen wij 'm gratis om! Dat is de service die je van ons kan verwachten!