Cortina U4

Cortina U4

Cortina U4: fietsen is fashion

Waar de fiets voorheen voornamelijk werd gezien als een praktisch vervoersmiddel om van a naar b te komen, is de fiets sinds de komst van de Cortina U4 omgetoverd tot een modeproduct. Cortina heeft met de U4 een fraai design weten te combineren met een erg praktische stadsfiets. Niet voor niets zie je deze fiets steeds vaker terug in het hedendaags straatbeeld. Met de Cortina U4 mag je absoluut gezien worden!

De Cortina U4: gratis rijklaar thuis bezorgd

Cortina is een absoluut A-merk. Wat houdt dat in? Alle fietsen van Cortina worden 100% rijklaar bij je thuis bezorgd. Dat betekent dat jij alleen maar je favoriete Cortina U4 hoeft uit te zoeken, te bestellen en dan is het alleen nog even geduld hebben tot onze chauffeur jouw prachtige transportfiets bij je thuis bezorgd. Daarna kun je direct opstappen en uitgebreid testen! Makkelijk toch?

Waarom een Cortina U4 bestellen bij Omafiets.nl?

Dat is heel eenvoudig, want wist je dat Omafiets.nl officieel dealer is van alle Cortina fietsen? Wij kunnen dus alle Cortina U4 modellen aan je leveren met de officiële fabrieksgarantie (5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen). Daarnaast heb je bij Omafiets.nl nooit te maken met onverwachte kosten. Alle fietsen worden namelijk gratis bezorgd. Dus de prijs die je hier ziet, is ook echt de prijs die je betaalt!