Elektrische omafiets

Elektrische omafiets kopen

Een omafiets op zich zelf staat al bekend als een heerlijke klassieke fiets, laat staan als deze comfortabele fiets ook nog eens ondersteuning heeft. Onmogelijk? Nee hoor! Bij Omafiets.nl vind je nu deze heerlijke elektrische omafietsen. Bij deze omafietsen zie je nauwelijks dat het om een elektrische variant gaat. Deze fiets ziet er namelijk ontzettend trendy uit en het klassieke uiterlijk van de fiets gaat er niet ten koste van. Door het stuur en het frame zit je heerlijk rechtop en sjees je makkelijk door de straten. De elektrische omafiets is door de stille en krachtige accu ideaal voor lange, recreatieve fietstochten maar ook zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Dit model heeft bovendien een voordrager, dus bijvoorbeeld boodschappen doen wordt een makkie en plezier met de ondersteuning! De accu bevindt zich onder de bagagedrager. Dit is de meest praktische plek voor de accu want hij kan eenvoudig verwijderd worden.

Waarom een elektrische omafiets bij omafiets.nl?

Een elektrische fiets uitzoeken is natuurlijk een zorgvuldige taak. Wij verzamelen alleen de beste en voordeligste omafietsen, zodat je in een uitgebreid assortiment uiteindelijk een elektrische omafiets kan kiezen die het beste bij jou past. Je kunt dus ook kiezen uit betrouwbare merken zoals Batavus en Cortina. Omdat zo'n fiets een kostbaar product is, wordt hij voor verzending uitgebreid nagelopen door onze professionele fietsmonteur. Deze servicebeurt is volledig kosteloos. Bovendien worden ze 100% veilig gemonteerd thuisbezorgd. De levertijd is iets langer dan gewoonlijk, maar dan weet je zeker dat je veilig kan genieten van je nieuwe aanwinst. De verzending is bovendien ook nog eens helemaal gratis!

Persoonlijk advies bij het aanschaffen van een elektrische omafiets

Wij begrijpen dat een elektrische omafiets uitzoeken niet altijd even makkelijk is. Daarom willen wij iedereen maar al te graag voorzien van persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuze. Onze fietsexperts staan altijd voor je klaar. Je kan ons op werkdagen telefonisch bereiken van 10:00 tot 17:00 op 0252 830808 of ons 24 uur per dag een e-mail sturen op info@omafiets.nl. Ook kan je langskomen bij onze showroom in Hillegom om een proefritje te maken op de elektrische omafiets. Zo weet je zeker of dit de geschikte fiets is voor jou! Houd er wel rekening mee dat wij de fiets van ons magazijn naar de showroom moeten halen, dus dat het van belang is dat er van te voren wordt aangegeven wanneer je langskomt. Dan kunnen wij er voor zorgen dat er eentje klaarstaat!