Fietsverzekering Omafiets.nl

Sluit hier eenvoudig uw fietsverzekering af:

Waarom mijn omafiets verzekeren?

Wist u dat er jaarlijks ruim 600.000 fietsen worden gestolen in Nederland. Gelukkig heeft u via ANWB al een diefstal verzekering vanaf €1,30 per maand. Hiermee bent u 3 of 5 jaar lang verzekerd op uw aangekochte of tweedehands fiets. Bij diefstal heeft u recht op een gloednieuwe fiets tegen de nieuwwaarde van uw gestolen fiets. Bij de uitgebreide verzekering wordt diefstal en schade meeverzekerd. En bent u ANWB lid? Dan profiteert u van 5% ledenkorting.

Wat heb ik nodig voor het verzekeren van mijn omafiets?

Voor het verzekeren van uw omafiets is het enige wat u nodig heeft een ART gekeurd slot met 2 sterren, het framenummer van uw fiets en het serienummer van uw fietssleutel. Op basis van het type fiets en de aanschafprijs wordt dan uw premie berekend. U kunt dan een keuze maken tussen een diefstal verzekering of een uitgebreide verzekering voor diefstal en schade. Alle fietsen inclusief accessoires op Omafiets.nl kunnen verzekerd worden

Vragen over uw fietsverzekering?

Heeft u nog vragen over het afsluiten van uw fietsverzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 0252-830808. Wij staan u graag te woord op werkdagen en zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt ons ook via info@omafiets.nl een email bericht sturen. Wij streven er naar u binnen 2 werkdagen een persoonlijke e-mail terug te sturen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Hillegom.

Lees hier de voorwaarden