Highlander omafiets

De omafiets van Highlander

De omafiets bestaat al sinds de jaren vijftig, en terwijl andere fietsen aan allerlei veranderingen ondergaan is dit bij de Highlander omafiets niet nodig. Met de traditionele maar toch moderne omafiets van Highlander kom je altijd goed voor de dag. Deze omafietsen zijn van goede kwaliteit en bovendien zeer comfortabel. De omafietsen hebben een stevig stalen frame en een trendy uiterlijk. Kortom: een hippe Highlander omafiets voor een zacht prijsje!

Comfortabel fietsen met een Highlander omafiets

De Highlander omafietsen zijn razend populair en de 28 inch maat is bovendien het meest voorkomende model. Deze zult u dan ook het vaakst tegenkomen. Toch zijn de omafietsen in alle leeftijdscategorieën geliefd. Dat is ook niet zo gek! Wie wil er nou niet fietsen op zo'n comfortabele hippe Highlander omafiets? Wij hebben Highlander omafietsen dan ook in verschillende maten beschikbaar. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest om de juiste zithouding te realiseren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat? Twijfel dan niet om ons een belletje te geven op 0252 830808 of u kunt ons ook 24 uur per dag een e-mail sturen via info@omafiets.nl.

Highlander bij Omafiets.nl

Het grootste voordeel van een Highlander omafiets is dat de kwaliteit hoog ligt door het fraaie ontwerp. De omafietsen gaan lang mee en zijn over het algemeen onderhoudsarm. Daarnaast is de scherpe prijs ook een pluspunt! U heeft de Highlander namelijk al vanaf €199,-. Dat zijn nog eens fijne bedragen! Bovendien wordt de fiets helemaal gratis naar u toegestuurd. U heeft ook de keuze om de fiets volledig gemonteerd te ontvangen. In dit geval wordt de verzendtijd iets langer, maar kunt u wel direct genieten van deze fijne omafiets!

Bekijk hieronder de keuze in Highlander omafietsen:

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.