kinder omafiets

Bent u op zoek naar een kinder omafiets? Uiteraard bent u dan bij Omafiets.nl aan het juiste adres! Wij hebben in de categorie kinder omafiets ruim 150 verschillende modellen beschikbaar. Je vindt de kinder omafiets in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Dit model begint vanaf 18 inch. Daarna loopt het op van 20, 22, 24 tot 26 inch. Zo is er voor iedere lengte en leeftijd wel een leuke en betaalbaar model te vinden! Weet u niet helemaal zeker welke fietsmaat uw kind nodig heeft? Bekijk dan onze maattabel. Hier vindt u alle informatie over het vinden van de juiste maat. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelige kinder omafiets online bij omafiets.nl

Omafiets.nl is de echte specialist wat betreft de kinder omafiets. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment in omafietsen, maar ook voor accessoires om de kinder omafiets helemaal af te maken. U wil natuurlijk wel het allerbeste uit uw nieuwe fiets halen! Bij ons kunt u terecht voor alle accessoires die u maar kan bedenken. Van fietsbellen, fietstassen en bloemslingers tot kinderfietssloten: het is er allemaal! Bestelt u de fiets en accessoires voor 12:00? Dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. Dat is nog eens service! U kunt ook de nieuwe kinder omafiets ophalen in onze showroom in Hillegom. Let er dan wel op dat het ongeveer twee werkdagen kan duren voordat de desbetreffende kinder omafiets van ons magazijn naar de showroom is gebracht. Wij wensen uw kind(eren) in ieder geval alvast veel fietsplezier op hun nieuwe kinder omafiets!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0252-830808 of ons 24 uur per dag een e-mail sturen. Wij staan altijd voor u klaar!