Omafiets 18 inch

Een omafiets 18 inch is over het algemeen geschikt voor kids tussen de 6 en 9 jaar oud. Omdat leeftijd niet altijd bepaalt of de 18 inch omafiets past, is het beter om te kijken naar lichaamslengte. Deze maat is in dit geval voor kinderen met een lengte van 117 tot 135 centimeter. Weet je niet helemaal zeker of dit de juiste maat is? Dan kan je een kijkje nemen op deze pagina. Hier staat precies uitgelegd welke fietsmaat jij nodig hebt.

Waarom kiezen voor een omafiets 18 inch?

Dat is heel eenvoudig: een omafiets van 18 inch is erg comfortabel, cool en bij ons ook nog eens heel voordelig. Omafiets.nl is namelijk dé specialist op het gebied van omafietsen. Wist je bijvoorbeeld dat een rechte zithouding bij een omafiets erg veilig is? Behalve deze maat, is er wel een model te vinden voor elke leeftijdscategorie. De knalroze 18 inch omafiets is razend populair. Welke je ook kiest: alle 18 inch omafietsen zijn zeer betaalbaar. En daarbij krijg je onze goede service er ook nog eens bij!

Tientallen euro's besparen per omafiets 18 inch

Tot slot kan je een nieuwe omafiets 18 inch eenvoudig en snel bestellen. Lang wachten? Daar houden we niet van! Vandaag de omafiets 18 inch in doos voor 12:00 bestellen, betekent in de meeste gevallen dat je de nieuwe 18 inch omafiets de volgende dag al in huis hebt. Je kan er ook voor kiezen om de 18 inch omafiets 100% rijklaar thuis te ontvangen. In dit geval wordt de levertijd wat langer, maar kan je zodra de bezorger op de stoep staat gelijk vrolijk wegfietsen op de nieuwe omafiets 18 inch! Bovendien weet je zeker dat de fiets goed in elkaar is gezet en veilig fietst.