Omafiets 20 inch

De omafiets 20 inch groeit als het ware met je mee. Deze fiets is geschikt voor meiden en jongens met een lengte van 116 tot 122 cm. Ben je er niet zeker van of een omafiets van 20 inch geschikt is? Kijk dan op deze pagina. Hier kan je precies lezen of dit de juiste keuze is en welke fietsmaat het meest geschikt is. Natuurlijk is ook deze fiets eenvoudig verstelbaar, hij groeit dus met het kind mee. Smaken verschillen en dat geldt ook voor kleine kinderen! Waar houd je van? We hebben grote keuze en dat ook nog eens voor de laagste prijzen. Er zit zeker een 20 inch omafiets voor jou tussen.

De omafiets 20 inch extra scherp geprijsd!

Het klassieke model van de omafiets 20 inch is zwart van kleur en heeft een superzacht zadel waar je heerlijk op zit. Toch liever een modernere look? Dat kan ook. We hebben een zuurstokroze omafiets maar bijvoorbeeld ook een exemplaar met zebraprint. Welk rijwiel je ook kiest, de prijzen op deze website zijn ook echt de prijzen die je betaalt. En wil je de omafiets 20 inch uniek maken? Kijk dan ook eens bij onze kinderfietsaccessoires. Wat dacht je van mooie bloemslingers, spaakkralen of een fietsmand. Er is keuze genoeg! Of ben je op zoek naar extra veiligheid? Kijk dan bij onze fietsbellen, veiligheidsvlaggen, kinder fietshelmen en kinder fietssloten.

Snel genieten van jouw omafiets 20 inch! 

We zijn dol op tevreden klanten en doen we er alles aan om je bestelling snel af te leveren. Vandaag voor 12:00 bestellen, betekent de volgende werkdag al in huis. Dus extra snel genieten van jouw nieuwe fiets! Bekijk hieronder alle 20 inch omafietsen en kies jouw favoriet!