Omafiets 24 inch

Vind jouw ideale omafiets 24 inch hier!

In de 24 inch omafietsen categorie is er naast de klassiek zwarte omafiets en een aantal zeer moderne omafietsen, ook een model met handige voordrager. Alles is mogelijk, dus kijk gerust rond en vind jouw ideale omafiets 24 inch!

De perfecte omafiets voor kinderen van 10 tot 14 jaar

Omafiets.nl biedt fietsen voor iedere leeftijd! Van 5-jarigen tot volwassenen, alles is mogelijk. Onze 24 inch omafietsen zijn geschikt voor kinderen met een lengte van 128 tot 140 cm lang. Precies weten welke fietsmaat je nodig hebt? Kijk dan op dezewelke fietsmaat pagina. Hier lees je precies welke fietsmaat het meest geschikt is.

Jouw omafiets 24 inch gratis en snel thuis bezorgd!

Omafiets.nl is de grootste in omafietsen in heel Nederland. En dat is niet voor niks. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan omafietsen. Zowel alle fietsmaten als verschillende merken en kleuren! Ook hebben wij een breed aanbod aan accessoires. Wat dacht je van een handige voordrager met prachte fietsmand? Handig om je schoolspullen in mee te nemen. Of een coole bloemslinger? Er is keuze genoeg! Of ben je op zoek naar extra veiligheid? Dan is een extra grote fietsbel of veilige fietshelm ook nog een optie. Daarnaast bieden wijl ook nog eens zeer goede service. Want bestel en betaal jij voor 12:00 een 24 inch omafiets, dan staat deze morgen al voor jouw deur. Dat is pas service!

Bekijk hieronder alle 24 inch omafietsen in ons assortiment.