omafiets

Omafiets.nl is de specialist op het gebied van 28 inch omafietsen. Ben je op zoek naar een omafiets 28 inch voor volwassenen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Hieronder vind je het overzicht van alle omafietsen. 28 inch staat voor de inch maat van de banden en is tevens de grootste maat. Om je te helpen met het maken van de beste keuze hebben we een de linkerkant een filtermogelijkheid. De lichaamslengte is hierin belangrijk; deze zorgt voor de perfecte zithouding op de omafiets 28 inch. Dit heeft te maken met de maat van het frame van de fiets.

Jouw omafiets 28 inch gratis geleverd!

Wist je dat alle 28 inch omafietsen op Omafiets.nl gratis worden verstuurd? Daarnaast hebben wij in iedere kleur en prijsklasse wel een geschikte omafiets. Gaat je voorkeur uit naar een omafiets met versnellingen? Of toch liever zonder? Ook hiervoor kan je een selectie maken om zodoende uit te komen bij de fiets die het beste bij jou past! Naast een brede collectie aan omafietsen hebben we ook transportfietsen. Wat is het verschil tussen een omafiets en transportfiets? Een transportfiets heeft een dikker frame en deze worden standaard geleverd met een rekje aan de voorzijde. Benieuwd naar ons actuele assortiment? Kijk dan eens bij onze transportfietsen.

Jouw omafiets 28 inch voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Wanneer je bij ons een nieuwe omafiets bestelt, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben, ook dat begrijpen we! Bestel jij voor 12:00 je nieuwe omafiets, dan wordt hij nog dezelfde werkdag nog verzonden. Ook voor accessoires kun je bij Omafiets.nl terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een voordrager met een bijpassende fietsmand of een fietsslot om je omafiets veilig op slot te zetten. Keuze genoeg! Heb je nog vragen over een omafiets 28 inch? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: 0252 - 830808 of stuur ons een e-mail via info@omafiets.nl