Omafiets.nl omafiets

Goedkope 28 inch omafietsen van eigen merk

Ben je op zoek naar een nieuwe 28 inch omafiets maar wil je er niet te veel voor betalen? Dan zijn de eigen merk omafietsen van Omafiets.nl de ideale oplossing. Onze omafietsen zijn zeer scherp geprijsd, maar dat betekent niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Deze omafietsen van Omafiets.nl gaan namelijk makkelijk een paar jaar mee!

Omafietsen die een bijdrage leveren aan de maatschappij!

Wat uniek is aan onze eigen omafietsen is dat ze een maatschappelijke bijdrage leveren. Onze Omafiets.nl omafietsen worden namelijk in een sociale werkplaats in elkaar gezet door werknemers met een fysieke of geestelijke beperking. Dus door onze omafiets te kopen, lever je indirect ook een bijdrage aan de maatschappij.

Complete omafiets pakketten voor jou!

Onze Omafiets.nl omafietsen zijn begonnen met een basic zwarte en witte model. Inmiddels is ons aanbod aan omafietsen gegroeid. Zo kun je ook een Special Edition Omafiets.nl omafiets kopen. Wat ook erg populair is, is een voordrager op je omafiets. Omafiets.nl biedt daarom omafiets pakketten met voordrager en slot. Zo ben je met 1 druk op de knop helemaal klaar! Bekijk ons complete aanbod aan Omafiets.nl omafietsen hieronder: