Over ons

Grootste specialist in omafietsen

Omafiets.nl is dé grootste specialist in de verkoop van alle omafietsen. Maar ook voor omafietsen voor kinderen, opafietsen en transportfietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Mooie omafietsen voor een eerlijke prijs. Dat is wat u kunt verwachten als u een omafiets bij Omafiets.nl bestelt. Alle soorten omafietsen, in elke maat, zijn in onze webshop te verkrijgen. Van een klassiek zwart model tot aan een modern model met versnellingen. Welke wens u ook heeft, Omafiets.nl bezorgt u een omafiets die altijd volledig aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Natuurlijk met de juiste accessoires en toepassingen die passen bij een omafiets van nu. En altijd met officiële garantie voor een aantrekkelijke prijs!

Ons adres

Wij realiseren ons dat het vinden van een geschikte omafiets in ons uitgebreide assortiment lastig kan zijn. Wij ontvangen u daarom op werkdagen met open armen voor een proefrit, het bekijken van een geschikte fiets of advies op maat van een verkoper of monteur. Omafiets.nl is gevestigd in Hillegom. Ons adres is Arnoudstraat 10, 2182DZ, Hillegom. Ook telefonisch staan wij u graag te woord op ons telefoonnummer 0252-830808 op maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Omafiets.nl helpt u graag in de zoektocht naar uw perfecte omafiets! Wij hebben niet alle fietsen uit de webshop op voorraad in onze showroom.

Fietsgroep B.V.

Omafiets.nl is onderdeel van Fietsgroep B.V. Fietsgroep B.V. is dé online aanbieder van een breed assortiment kwalitatief goede en betaalbare fietsen. Het bedrijf bestaat sinds 2008. Shopmarkt B.V. biedt een gevarieerd aanbod unieke fietsen van de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Het assortiment bestaat uit damesfietsen, herenfietsen, omafietsen, kinderfietsen, transportfietsen, bakfietsen, fixed gear fietsen, sportieve fietsen en vouwfietsen. Al onze webshops vindt u hier.