Voor 12:00 besteld, binnen 24-36 uur verzonden

Bij Omafiets.nl houden we niet van wachten. Wachten duurt lang en daar houden wij niet van. Daarom kunnen wij als geen ander begrijpen dat u ook geen zin hebt om lang op uw nieuwe omafiets te wachten. Vandaar dat wij bij Omafiets.nl onze uiterste best hebben gedaan om super snelle levering te realiseren. En dat is ons aardig gelukt, al zeggen we het zelf. Want bestelt u bij Omafiets.nl voor 12:00 uw nieuwe omafiets, dan wordt hij binnen 24-36 uur verzonden! In de meeste gevallen betekent dit dat uw nieuwe omafiets de binnen 3 werkdagen al voor uw deur wordt afgeleverd. 

Gratis verzending

Niet alleen is onze verzending super snel, het is ook nog eens super goedkoop. Want bestelt u een product bij Omafiets.nl van boven de €50,-, dan is de verzending helemaal gratis. En wist u dat alle zendingen van Omafiets.nl standaard zijn verzekerd? Dat betekent dat wanneer uw nieuwe omafiets per ongeluk wordt beschadigd tijdens transport, wij altijd met een passende oplossing komen. Uw verzending is dus niet alleen snel en goedkoop, maar veilig! Vragen over de verzekerde verzending of een beschadigd product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder! 

Online je bestelling volgen

Wanneer je bij Omafiets.nl een nieuwe omafiets besteld, dan kunt u de bestelling online volgen. Dit betekent dat u uw bestelling nauwkeurig kunt volgen zodat u precies weet wanneer uw omafiets wordt afgeleverd. De gegevens voor uw track and trace informatie worden automatisch naar uw e-mailadres gestuurd nadat uw bestelling is verzonden. Dat is pas service! 

Bij Omafiets.nl is uw verzending dus in goede handen. De verzending is super snel, goedkoop, veilig en ook nog eens heel gemakkelijk om te volgen. Dat kan alleen bij Omafiets.nl! Heeft u vragen over uw verzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan via info@omafiets.nl of 0252-830808