Altijd bereikbaar via onze klantenservice

Bij Omafiets.nl doen we graag wat extra's voor de klant. Onze klantenservice is daar een goed voorbeeld van. Wij hebben een klantenservice team dat gespecialiseerd is in de fietsenhandel en daarom altijd in staat om uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om de juiste fietsmaat, om bepaalde accessoires of iets anders. Wij staan meer dan 60 uur per week klaar om u te helpen per telefoon en e-mail. 

Telefonisch bereikbaar van 09:00 en 22:00

Heeft u een vraag die u liever via de telefoon stelt? Dat is geen enkel probleem. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09:00 en 22:00 uur . Via ons telefonisch keuzemenu komt u altijd bij de juiste persoon terecht die u direct kan helpen met uw vraag. Bellen kan via het telefoonnummer 0252-830808. Een tip voor wanneer u belt over een reeds bestelde omafiets; houdt uw ordernummer bij de hand. Aan de hand van uw ordernummer kunnen wij u sneller helpen. Bent u aan het werk en heeft u even niet de tijd om te bellen? Dan kunt u uiteraard ook een e-mail sturen naar info@omafiets.nl. Onze klantenservice doet haar uiterste best om u binnen twee werkdagen van een reactie te voorzien. Ook wanneer u een e-mail stuurt, helpt het om (indien ontvangen) uw ordernummer te noemen. Dit versnelt het proces om uw vraag te beantwoorden. 

Klanten zijn zeer tevreden over Omafiets.nl

De klantenservice van Omafiets.nl wordt geroemd op bekende beoordelingssites zoals Kiyoh. Niet voor niets wordt onze website beoordeeld met een ruime voldoende door honderden beoordelaars. Wij zijn graag transparant naar onze klanten toe, en laten u daarom graag zien wat mensen over ons zeggen. Van de 284 mensen die ons beoordeeld hebben, beveelt bijna 90% ons aan en worden we gemiddeld beoordeeld met een 7.4. Dat zijn cijfers waar we erg trots op zijn. Bent u benieuwd naar de reacties van klanten die u voor gingen? Deze kunt u hier bekijken.  Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan telefonisch via 0252-830808 en via de e-mail info@omafiets.nl.