transportfiets

Jouw transportfiets gratis en snel verzonden!

Bij Omafiets.nl hebben we niet alleen omafietsen, maar ook transportfietsen. Maar wat is een transportfiets nou eigenlijk precies? De naam zegt het al een beetje, het is een fiets die speciaal bedoeld is voor het vervoer van goederen. Je ziet ze bijvoorbeeld veel bij postbodes en bezorgers die zware posttassen of andere pakketjes moeten meenemen op hun fiets. Doordat er veel gewicht op de fiets hangt, moet het frame natuurlijk extra sterk zijn. Het frame van een transportfiets is dus vaak extra breed. Er wordt dan ook wel gesproken over een 'oversized frame', oftewel een extra groot frame. Verder kun je er eentje herkennen aan een voordrager. Bovendien heeft hij in de meeste gevallen versnellingen. Door de voordrager is hij dus perfect geschikt voor accessoires zoals een fietsmand, fietskrat of een fietstas. Er is keuze genoeg! Uiteraard worden ook alle transportfietsen gratis en snel verzonden.

Voor iedereen een geschikte transportfiets

Hoewel transportfietsen in eerste instantie bedoeld zijn om zwaar gewicht te kunnen vervoeren, is het natuurlijk gewoon een super stevige fiets van goede kwaliteit. Of u nou onderweg bent naar de supermarkt of naar de sportschool, hij fietst heerlijk en gaat bovendien ook lang mee! Naast een praktische fiets, wilt u natuurlijk ook een stijlvol model. Bij Omafiets.nl is hij er in alle soorten, maten, kleuren en merken. Bij Omafiets.nl vindt u zowel transportfietsen met heren frame of dames frame. Bovendien kun je kiezen uit transportfietsen met of zonder versnellingen. Ook bieden wij modellen met handremmen of een terugtraprem. U kunt dus altijd wel een transportfiets vinden die bij u past! Ze zijn er al vanaf €219,-

Zo zijn de transportfietsen verkrijgbaar in twee of meer verschillende framematen. De framemaat bepaalt de hoogte van het frame, dus er is altijd een fiets die precies bij uw lengte past. Bent u niet helemaal zeker over welke maat geschikt is voor u? Dan kunt u natuurlijk altijd om persoonlijk advies vragen bij onze experts. U kunt ons bereiken op 0252-830808 of Info@omafiets.nl. Verder kunt u natuurlijk kiezen uit verschillende merken zoals Cortina of Batavus. U gaat bij Omafiets.nl zeker een geschikte fiets vinden!